Da flere av utfordringene foreningen arbeider med gjelder kranbransjen generelt, ønsker vi å trekke større deler av miljøene til oss.

Foreningen er åpen for:

Enhver ansett bedrift som driver med utleie av mobilkraner, beltekraner og annet liknende mobilt kranutstyr, herunder større kranutstyr som er fastmontert på lastebil og stasjonære byggekraner.

Medlemskontingent utgjør for tiden NOK 3 300 pr år. Hertil kommer en avgift for teknisk/juridisk bistand på NOK 1 650 pr kran eks mva. til og med 15 kraner, deretter NOK 1 210,- pr kran til og med 25. Minikraner under 10tm har 50% rabatt.

For byggekraner beregnes medlemskontingenten som for minikraner.

Foreningen er åpen for assosiert medlemskap for:

Ethvert selskap, herunder enkeltmannsselskap, som driver med import, salg og/eller egenbruk av mobilkraner, lastebilkraner og /eller annet løfte/kranutstyr.

For assosiert medlemskap betales en årlig avgift på NOK 10 000,-.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Ofte Stilte Spørsmål

  Medlemskontingent utgjør for tiden NOK 2 900 pr år. Hertil kommer en avgift for teknisk/juridisk bistand på NOK 1 400 pr kran eks mva. til og med 15 kraner, deretter NOK 900,- pr kran til og med 25. Minikraner under 10tm har 50% rabatt.

  Enhver ansett bedrift som driver med utleie av mobilkraner, beltekraner og annet liknende mobilt kranutstyr, herunder større kranutstyr som er fastmontert på lastebil. 

  Ethvert selskap, herunder enkeltmannsselskap, som driver med import, salg og/eller egenbruk av mobilkraner, lastebilkraner og /eller annet løfte/kranutstyr. 

  Lukk meny