Kontaktinformasjon


Medlemsnummer: 56

Adresse: Bataljonvegen 15, 3734 Skien

Telefon:81511511

Epost: kran.no@nordiccrane.com

Nettside: https://nordiccrane.com/Kranbeholdning


Nordic Crane er ledende innenfor mobilkraner, lastebilkraner og transporttjenester. Vi opererer lokalt, nasjonalt og i hele Skandinavia.

Som vår kunde får du eksperthjelp til helhetsløsninger fra planlegging til utføring av kompliserte prosjekter, men også til alle mindre og enklere løfte- og transportoppdrag. Nordic Crane har rundt 350 maskiner som opereres av våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere.

Spesialtransport

Nordic Crane er en av få aktører som kan tilby spesialiserte transportmetoder. Med en stor, velholdt og ikke minst fleksibel utstyrspark, har vi opparbeidet seg en bred erfaring innen alle typer spesialtransport. Vi er ledende i det norske markedet og besitter både den erfaring og ekspertise som skal til for å jobbe med alle typer kompliserte /overdimensjonerte transportoppdrag. Vi prosjekterer og utfører alle typer spesialtransport i inn- og utland.

Vi er stolte av å ha døgnbemanning og rask responstid, slik at vi kan være på plass på kort tid etter at behovet for kran eller transport oppstår. Kontakt oss på telefon 815 11 511 så hjelper vi deg med å løse dine utfordringer – raskt og effektivt.


Registering av utstyrsdata
Lukk meny